UA-90945252-1

Privacy & Voorwaarden

Laten we helder zijn

Disclaimer
Het onderstaande is van toepassing op de website die u thans bekijkt. Door MyCardWallet.nl te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
  • Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Echter, MyCardWallet is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
  • MyCardWallet is niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe organisaties waarnaar verwezen wordt.
  • MyCardWallet kan geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk worden gesteld voor de schade die, rechtstreeks of indirect, het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de site.
  • Alle afbeeldingen op MyCardWallet.nl mogen niet, zonder vooraf verleende, schriftelijke toestemming, worden gebruikt door derden.
Volg ons Volg ons op twitter Volg ons op twitter Laatste nieuwsbrief Volg ons op twitter
GDPR/AVG Privacy
Met ingang van 25 mei 2018 heeft MyCardWallet een nieuwe privacy aanpak voor al haar sites en passen websites. Document(en kunnen wijzigen age. veranderende wetgeving dan wel nieuwe inzichten en informatie. Download en lees de meest recente versie.

Verwerkersovereenkomst GDPR/AVG
Hier staat onze basis Verwerkersovereenkomst.

Datalek
Ingeval van een datalek volgt MyCardWallet het dit protocol.

Algemene voorwaarden
MyCardWallet werkt met algemene voorwaarden.
Download